
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, 12 yıldır, Riva'da, Milli Emlak'a ait 140 bin metrekarelik arazinin peşine düştüğü öğrenildi. Riva Deresi ile Galatasaray'ın 1 milyon 175 bin metrekarelik arazisine komşu olan Yıldırım'ın talip olduğu gayrimenkul, dereye sıfır konumda bulunuyor. Villa yapımına uygun olan arazi ayrıca spor tesisi olarak da kullanılabilecek nitelikte.
Emlak kulislerinde konuşulduğuna göre Aziz Yıldırım, Riva'yı çok iyi bilen isimlerin teşviki ile Ali Şen'in başkan, kendisinin Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi olduğu dönemde, kulüp adına araziye talip oldu.
SİT'e takıldı
Arazi için gerekli izin ve tahsis işlemleri ile uğraşırken, 1995 yılında Riva SİT alanı ilan edildi. İmar çalışması yapılamadığı için tahsis gerçekleştirilemedi. Riva Köyiçi'nde kalan alanın Fenerbahçe Kulübü'ne tahsisi için Beykoz Belediyesi'nin bölgede imar çalışmalarını tamamlaması bekleniyor.
Galatasaray Kulübü'nün Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen Stadı'na karşılık, Seyrantepe'de 120 bin metrekarelik arsada 52 bin kişilik stadın TOKİ tarafından yapılacak olmasını 'pazarlık kozu' olarak kullananan Aziz Yıldırım'ın araziyi almak için tekrar girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de derbi sonrası dikkat çeken görüntü!
- Archie Brown'dan Abdülkerim Bardakcı'ya olay sözler!
- Derbinin ardından iki kırmızı kart çıktı!
- Oyun yok, umut yok, skor yok, hiçbir şey yok!
- Elvir Baliç: "Ben onun yerinde olsam istifa ederdim!"
- Fenerbahçe'den ilk yarıda şok rakamlar!
- Türk futbolunda yeni kural: Artık o futbolcular yerli sayılacak!
- Oyun yok, umut yok, skor yok, hiçbir şey yok!
- Fenerbahçe'den ilk yarıda şok rakamlar!
- Derbinin ilk saniyelerinde kavga çıktı!
- Levent Mercan: "Çok üzgünüz"
- Sizin yüreğiniz yeter! F.Bahçe UEFA Kupası ilk maçında deplasmanda karşılaştığı N.United karşısında şanssız bir mağlubiyet aldı.Newcastle 1-0 F.Bahçe
- Riva'da komşuluk!
- Fenerbahçe'de derbi sonrası dikkat çeken görüntü!




