

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, yaz döneminde Archie Brown, Milan Skriniar, Jhon Duran ve Nelson Semedo gibi isimleri kadrosuna kattı.
Milli yıldız Kerem Aktürkoğlu için Benfica ile anlaşmaya çok yakın olan Fenerbahçe'nin, teklifi geri çektiği ve yeni bir teklif sunduğu belirtilmişti. Ancak Benfica'nın yeni teklifi reddettiği aktarıldı.
Portekiz basınından Somos Fanaticos'un haberine göre; Kerem Aktürkoğlu transferinin pürüzlerinden dolayı sol kanatta yeni bir alternatife yönelen Fenerbahçe, Al Nassr forması giyen Sadio Mane'yi gündemine aldı.
Suudi ekibiyle 2026 yılında sözleşmesi bitecek olan Senegalli oyuncuyla ilgilenen tek takım Fenerbahçe değil. Habere göre Yunan ekibi Olympiakos da 33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.
Geçtiğimiz sezon Al Nassr ile 47 maça çıkan Mane, 18 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe, Dorgeles Nene transferinde sona yakın!
- Benfica'da resmi Kerem açıklaması!
- Ali Koç'tan transfer açıklaması!
- Vitor Pereira'dan Nelson Semedo itirafı!
- Sürpriz transferde rakip Olympiakos!
- Barış Göktürk: "Ali Koç cebinden 130 milyon euronun üzerinde para verdi"
- Fenerbahçe'de Cengiz Ünder sürprizi!