Sadettin Saran'dan takıma moral ziyareti
Fenerbahçe'nin yeni başkanı Sadettin Saran, Dinamo Zagreb maçı öncesi Can Bartu Tesisleri'nde futbolcularla bir araya gelecek. Sarı-lacivertli takımı Hırvatistan'a uğurlayacak olan Saran, oyunculara başarı dileklerini iletecek.


Fenerbahçe Kulübünde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda başkan seçilen Sadettin Saran, bugün tesislerde takımla bir araya gelecek.
UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb ekibiyle karşılaşacak sarı-lacivertli takım, bugün son antrenmanını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapıp ardından özel uçakla Hırvatistan'a hareket edecek.
Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre başkan Sadettin Saran, antrenmanın ardından Can Bartu Tesisleri'nde futbolcularla bir araya gelecek. Oyunculara Dinamo Zagreb maçında başarı dilemek için tesislere gidecek Saran, takımı da Hırvatistan'a uğurlayacak.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Anadolu Ajansı
EN ÇOK OKUNANLAR
- Fenerbahçe'nin yeni başkanı Saran ateşten gömleği giydi!
- Sadettin Saran'dan takıma moral ziyareti
- Fenerbahçe'de Tedesco kadroda değişikliğe gidiyor
- Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ne Hırvatistan'da başlayacak
- Fenerbahçe'de Tedesco'dan öz eleştiri
- Fenerbahçe'de Saran'ın ilk hedefi birlik
- Fenerbahçe'de Jhon Duran geri sayımda!
EN ÇOK YORUMLANANLAR
- TFF'den Ferhat Gündoğdu açıklaması!
- Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ne Hırvatistan'da başlayacak
- Mert Hakan'dan tüzüğe aykırı oy kullanımı!
- Daum: "Aziz Yıldırım bir efsane"
- Sadettin Saran ve Ali Koç'tan seçim sonrası açıklama!
- TFF'den Arda Kardeşler kararı!
- Diego Carlos'tan Como'da göz dolduran başlangıç