İsmail Kartal'ın hedefi 1 haftada 9 puan
F.Bahçe'nin yeni teknik direktörü, 7 gün içinde oynanacak maçlarda 3'te 3 yapıp takımdaki havayı değiştirmeyi amaçlıyor. Sarı lacivertli takım, bugün Antalyaspor, çarşamba Altay, cumartesi de Sivasspor karşısında puan mücadelesi verecek.


Vitor Pereira döneminde, inişli çıkışlı bir grafik çizerek zirvenin 17 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, beyaz bir sayfa açabilmek umuduyla İsmail Kartal yönetiminde bugün ilk maçına çıkıyor.
Bugün Antalya, çarşamba Altay, haftaya cumartesi günü de Sivas karşısında 60 yaşındaki teknik adamın sahaya süreceği kadro, oynatacağı sistem, kulübedeki davranışları, alınacak sonuçlar, maç önü ve maç sonu yapacağı konuşmalar önümüzdeki 6 aylık süreç için büyük önem taşıyor.
7 gün içinde oynanacak 3 maçtan 9 puan çıkararak takımın üzerindeki ölü toprağını atıp, camiaya umut sunmak isteyen Kartal, futbolculara da başarılı olacaklarına inandırmak istiyor.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Hürriyet
EN ÇOK OKUNANLAR
- Yusuf Akçiçek, Al Hilal'de siftahı yaptı!
- Fenerbahçe'nin en büyük kozu: Kadıköy!
- 97. Gazi Koşusu'nda büyük heyecan yaşandı
- Jose Mourinho'dan flaş Kerem Aktürkoğlu açıklaması!
- Fenerbahçe'de Jhon Duran'ın dönüş tarihi
- Domenico Tedesco, Stuttgart maçı 11'ini büyük ölçüde belirledi
- Domenico Tedesco'dan Jhon Duran açıklaması!
EN ÇOK YORUMLANANLAR