
Fenerbahçe'de sezon sonunda yapılması planlanan idari yapılanma değişikliğiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.
Sarı-lacivertlilerde Aykut Kocaman ile birlikte çalışması için Futbol Direktörlüğü görevine getirilen Oğuz Çetin ile yolların ayrılabileceği gündeme geldi.
Sözcü'nün haberine göre, Oğuz Çetin'in yerine düşünülen isim eski Fenerbahçe Futbol Direktörü Hasan Çetinkaya oldu.
Belçika ekibi Westerlo'da 2. başkanlık görevini sürdüren Çetinkaya'nın Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul etmediği belirtildi.
Çetinkaya'nın yanı sıra TFF'de 10 yıldan uzun süredir çalışan ve tüm transferlerden sorumlu Tescil İşleri Direktörü Ahmet Erzurumlu'nun da gündeme geldiği aktarıldı.
SEÇİM SÜRECİ DE ETKİLİYOR
Fenerbahçe'nin sezon sonunda yeniden seçime gidecek olmasının da yaşanan süreçte etkili olduğu ifade edildi.
Sarı-lacivertli kulüpte seçim atmosferinin adayların karar verme sürecini etkilediği ve idari yapılanmayla ilgili çalışmaların bu süreç doğrultusunda şekillendiği belirtildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de Oğuz Çetin ile yollar ayrılıyor!
- Nathan Ake'nin eşinden İstanbul'da dikkat çeken paylaşım!
- N'Golo Kante'ye Fransa'dan kötü haber!
- Lyon'da, yöneticiler metroya bindi, özel jet kaldırıldı
- Süper Lig ve 1. Lig'in yayın ihalesi tarihi belli oldu
- Tedesco neden gönderildi? Bologna'dan açıklama
- Bilal Erdoğan: "Arda Güler'i İstanbul'da izlemek güzel bir anı olacak!"
- Fenerbahçe buldu! Transferde 2 yıldız listede
- 1 milyar €'ya 3 kupa 450 milyon €'ya 6 kupa
- Fenerbahçe'den Lamine Camara hamlesi!
- Barış Göktürk: "Bizi Aziz Yıldırım şampiyon yapacak"
- Fenerbahçe'de Eyüpspor öncesi İsmail Kartal'dan neşter!
- Lyon'da, yöneticiler metroya bindi, özel jet kaldırıldı
- Fenerbahçe'de Asensio ve çift forvet kararı!




