
Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat'ın geleceğine ilişkin belirsizlik devam ederken sarı-lacivertli kulüpten Faslı futbolcuyla ilgili açıklama geldi.
Fenerbahçe, Amrabat'ın sağlık kontrolleri ve çalışmalarına başlamak üzere İstanbul'a geldiğini duyurdu.
SAMANDIRA'DA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Sofyan Amrabat, sağlık kontrolleri ve çalışmalarına başlamak üzere İstanbul'a geldi. Oyuncumuz, kontrollerin ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde çalışmalarına başlayacak." ifadelerine yer verildi.
BETIS İLE PAZARLIKLAR SONUÇLANMADI
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Real Betis'e kiralık olarak gönderdiği Amrabat'ın bonservisine ilişkin görüşmelerde ise henüz anlaşma sağlanamadı.
Fenerbahçe ile Real Betis arasında Faslı ön liberonun bonservisi için gerçekleştirilen pazarlıklardan şu ana kadar olumlu sonuç çıkmadı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat açıklaması
- Fenerbahçe'nin Sturm Graz kadrosu açıklandı: Üç eksik var!
- Fenerbahçe'de Livakovic evine dönüyor!
- Fenerbahçe'de Cengiz Ünder için Fransız devi harekete geçti!
- Fenerbahçe'de Lukaku için kritik gelişme! Anlaşma çok yakın
- Fenerbahçe, Berke Özer'i yeniden kadrosuna katmak istiyor
- Fenerbahçe'de Fred ülkesine dönüş hazırlıklarına başladı!
- Fenerbahçe-Lukaku transferinde yeni gelişme
- Fenerbahçe'de Lukaku için kritik gelişme! Anlaşma çok yakın
- Fenerbahçe'de Cengiz Ünder için Fransız devi harekete geçti!
- UltrAslan lideri Sebahattin Şirin gözaltına alındı
- Ederson'dan ayrılık iddialarına net cevap!
- Fenerbahçe arsaVev, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti!




