Bu mektup herkesi ağlattı
news_image
Vestel Manisaspor yenilgisiyle zor günler yaşayan futbolcularımız, bir hafta boyunca Galatasaray ile yattı, Galatasaray ile kalktı. Herkesin aklında derbiden zaferle ayrılmak vardı. Yöneticiler de takıma moral verip, motive etmek için büyük güç harcadı. Ancak futbolcuları müthiş bir şekilde motive eden olay, bir taraftarın mektubuyla gerçekleşti. Oğlu lösemi hastası İzmirli Murat Temizel, idari menacer Volkan Ballı’ya geçtiğimiz günlerde bir mektup yollamıştı.

Başka söze gerek yok

Temizel’in satırlarını okudukça duygulanan Ballı, mektubu Kaptan Ümit Özat’a iletti. O da, soyunma odasında, “Sizlere başka birşey söylemeye gerek duymuyorum” diyerek mektubu okumaya başladı: Sayın Volkan Ballı, ben, kulübümüzün Gold Kart sahibi taraftarıyım. Oğlum kulübümüzün koyu bir taraftarı. Fakat hasta. Tek düşüncesi bu yıl lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası’nı aldığınızı görmek. “Babacığım, bunları göreyim de öleyim” diyor.

Bugün tedavisi var

Bugün elimizde biletimiz olmasına rağmen hastanede tedavisi (kemoterapi) olduğu için gidemiyoruz. Oğlumu mutlu etmek adına yazımın ekinde yolladığım formayı siz, teknik ekibimiz olmak üzere takımda oynayan futbolcu arkadaşlarımıza imzalatıp bize gönderirseniz, oğlum Burak’ı, hasta bir çocuk babası olarak beni çok mutlu edeceksiniz.” Ümit sözlerini bitirdiğinde herkes duygulanmış, gözlerinden yaş süzülmeye başlamıştı. Gerçekten başka söze gerek yoktu.

 



superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 1
Kaynak :
Fanatik
Mobil


///