
THY EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan Real Madrid'de Walter Tavares ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.
ZAM İSTİYOR
İspanyol basınından Mundo Deportivo'nun haberine göre; Porto Rikolu yıldız pivot, Real Madrid'in kendisine yaptığı sözleşme yenileme teklifini finansal olarak yeterli bulmadığı gerekçesiyle erteledi. Real Madrid'den yıllık 1.85 milyon euro kazanan Tavares'in, EuroLeague'in diğer takımlarında forma giyen yıldız oyuncuların kendisinden daha yüksek alması sebebiyle maaşına zam istediği yazıldı.
KONTRAT BULACAĞINA İNANIYOR
Haberde, Real Madrid'den ayrılması halinde 2 milyon euro'nun üzerinde teklifler alacağını düşünen Tavares'in finalde Olympiakos'a karşı gösterdiği başarılı performans sebebiyle sözleşme bulmakta zorlanmayacağına inandığı ifade edildi.
31 yaşındaki Walter Tavares, Final-Four'da 34 dakika 16.5 sayı 12.5 ribaunt ve 2 blok ortalamaları ile oynamıştı. Tavares'in Real Madrid ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fransa'da Kante kararı! Zidane nedenini açıkladı!
- Fenerbahçe Tarfin, finale çıkamadı!
- A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu
- Mert Günok, A Milli Takım kariyerini sonlandırdı!
- Zlatan Ibrahimovic'ten Arda Güler iddiası!
- Fenerbahçe'de Mert Müldür için sakatlık açıklaması!
- Sarunas Jasikevicius: "Acı verici, ders çıkarmalıyız!"
- Fenerbahçe buldu! Transferde 2 yıldız listede
- Fenerbahçe'de 2 ayrılık birden!
- Fenerbahçe'den Lamine Camara hamlesi!
- Fenerbahçe'de Mert Müldür için sakatlık açıklaması!
- Barış Göktürk: "Bizi Aziz Yıldırım şampiyon yapacak"
- Fenerbahçe'de Oğuz Çetin ile yollar ayrılıyor!
- Kış Futbol Okulu çalışmaları başladı




