

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, EuroLeague’de İsrail takımlarının 1 Aralık 2025 tarihinden itibaren iç saha maçlarını yeniden İsrail’de oynayabilmesine ilişkin olası kararla ilgili ortak açıklama yayınladı.
İşte iki kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:
"EuroLeague'de, İsrail takımlarının 1 Aralık 2025 tarihinden itibaren iç saha maçlarını yeniden İsrail'de oynayabilmesine ilişkin haberler gündeme gelmiştir.
21 Ekim 2025 tarihinde EuroLeague yönetimi tarafından gayri resmi olarak gerçekleştirilen toplantıda, İsrail takımlarının maçlarına ilişkin değerlendirmeler yapılmıştır.
Toplantının ardından EuroLeague tarafından paylaşılan basın bülteninde ve EuroLeague CEO'su Paulius Motiejunas'ın basın kuruluşlarına yaptığı açıklamalarda karar sürecinde tüm üyelerin ortak görüşle hareket ettiği belirtilmiş olsa da söz konusu toplantıda herhangi bir oylama yapılmamış, sadece konunun takibi kararı alınmıştır. Anadolu Efes Spor Kulübü ve Fenerbahçe Beko konuya ilişkin olumsuz görüşlerini dile getirmiş ve olası kararın alınması halinde ortaya çıkacak tablo ile ilgili endişelerini açıklıkla dile getirmiştir.
Konuya dair devletimizin ilgili kurumlarıyla ve EuroLeague yönetimi ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır."
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Yusuf Akçiçek, Al Hilal'de siftahı yaptı!
- Fenerbahçe'nin en büyük kozu: Kadıköy!
- 97. Gazi Koşusu'nda büyük heyecan yaşandı
- Domenico Tedesco, Stuttgart maçı 11'ini büyük ölçüde belirledi
- Fenerbahçe'de Jhon Duran'ın dönüş tarihi
- Fenerbahçe'den Saras açıklaması
- Domenico Tedesco'dan Jhon Duran açıklaması!