Fenerbahçe'nin en büyük kozu: Kadıköy!
Stuttgart maçı öncesi Fenerbahçe yine taraftarlarından destek alacak. Avrupa Ligi'ndeki karşılaşmada Kadıköy'de tribünler kapalı gişe olacak.


UEFA Avrupa Ligi'nde Stuttgart karşısında önemli bir 90 dakikaya çıkacak Fenerbahçe'de yine en büyük koz tribünler olacak.
Başkan Sadettin Saran ve yönetim kurulu seçildiğinden bu yana taraftar gruplarıyla hep iletişim halinde olan sarı-lacivertliler, Stuttgart maçında da tribünlere çok güveniyor.
MUHTEŞEM BİR ATMOSFER BEKLENİYOR
Kadıköy'de bir kez daha muhteşem bir atmosferin olması bekleniyor. Çıkarılan ek kombineler kısa sürede tükenirken yarın akşamki müsabakanın yine kapalı gişe olacağı belirtildi.
İÇ SAHADA YENİLGİ YOK
Fenerbahçe taraftarının gücüyle bu sezon iç sahada oynadığı 8 maçta hiç yenilmedi, 2 beraberlik 6 galibiyet elde etti.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Sabah
EN ÇOK OKUNANLAR
- Jose Mourinho'dan flaş Kerem Aktürkoğlu açıklaması!
- Tedesco'nun Stuttgart planı: "Kontrol, hız!"
- Yusuf Akçiçek, Al Hilal'de siftahı yaptı!
- Alperen Şengün'den sezona müthiş başlangıç
- Fenerbahçe'de Jhon Duran'ın dönüş tarihi
- Fenerbahçe'de Tarık Çetin alkış aldı: "Artık İrfan Can'ın önünde"
- 2 kırmızı kartlı, 9 gollü maçta PSG, Leverkusen'e gol olup yağdı!
EN ÇOK YORUMLANANLAR