
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçemizin, Rusya'nın Dinamo Moskova takımından kadrosuna kattığı Sırp oyuncu Ana Dabovic, İstanbul'a geldi.
Sarı-lacivertli kulübümüzden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Havalimanı'nda FB TV'ye konuşan 28 yaşındaki oyun kurucu, yeniden Türkiye'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.
Fenerbahçemizin önemli hedefleri bulunan bir kulüp olduğunu aktaran Dabovic, şunları kaydetti:
"Şampiyonluklarda pay sahibi olmak istiyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Bu formayı en iyi şekilde taşıyacağım. Fenerbahçe tercihimin nedenlerinden biri de taraftar. Ligin kalite ve seviyesi de ortada. Fenerbahçe'nin başarısı için elimden geleni yapacağım."
Dabovic, daha önce Türk temsilcileri TED Ankara Kolejliler (2012-2013), Ormanspor (2014-2015) ve Yakın Doğu Üniversitesi'nde (2015-2016) forma giymişti.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe ile Gaziantep FK,15. kez karşılaşıyor
- Fenerbahçe'de Mert Müldür kararı
- İsmail Kartal'dan takımla toplantı; "Şampiyon olacağız"
- Fenerbahçe'de Lukaku planı
- İsmail Kartal geceyi Samandıra'da geçirdi!
- Ferdi'li Brighton'dan, Sidiki'li Coventry'ye 5 gol
- Livan Burcu'dan Fenerbahçe ve Milli Takım itirafı




