
2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı'nın genel menajeri Pelin Çelik, "Sezona kupayla başlamak bizim için umut verici bir şey." dedi.
Çelik, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 yendikleri maçın ardından AA muhabirine açıklamada bulundu.
Eczacıbaşı'nı da tebrik eden Çelik, "Çok mutluyuz. Güzel bir mücadele oldu. Eczacıbaşı'nı da kutluyoruz. Her iki takım da birbirine denk, iyi oyunculardan kurulu. Saha içinde bir taktik savaşı oldu. Sezona kupayla başlamak bizim için umut verici bir şey. Takımımıza güven verdi." diye konuştu.
Kaptan Eda Erdem Dündar'ı kupayı 18 yaşındaki Liza Safranova'nın kaldırmasını istemesiyle ilgili Çelik, "Kaptan her zaman böyle yapıyor. Eda'nın kaptanlığında genelde genç oyuncular kaldırıyor. Eda süper bir kaptan. Kendisine ne yapsa yakışıyor." ifadelerini kullandı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Kadıköy'de tarihi gün! Fenerbahçe'den Eyüpspor'a 8 gol!
- Vedat Muriqi'den yoğun maç trafiği tepkisi
- Asensio neden oynamadı? İsmail Kartal açıkladı!
- Oğuz Çetin'den hakem açıklaması: "Türk futbolunun kanayan yarası"
- Mason Greenwood: "Daha fazlası olabilirdi"
- Fenerbahçe 8-0 yendi, Özhan Pulat istifa etti!
- Süper Lig'in eski yıldızı ısınırken silindirin altında kaldı
- Kadıköy'de tarihi gün! Fenerbahçe'den Eyüpspor'a 8 gol!
- Fenerbahçe Hakan Çalhanoğlu’nu yakından takip ediyor
- İsmail Kartal: "Artık kredimiz kalmadı"
- Fenerbahçe'den Okan Buruk tepkisi!
- Mert Müldür'ün geri dönüş tarihi belli oldu!
- Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a kritik davet!
- Johan Boskamp'tan Lukaku'ya sert eleştiri: "İzlenecek gibi değil"




