
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy'a 19 Haziran'da verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 125 bin lira para cezasıyla ilgili kararın, yeniden inceleme sonrasında değiştirilmesini gerektirecek bir husus tespit edilmediğini açıkladı.
TBF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında geride kalan sezon oynanan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 4. maçına ilişkin Semih Özsoy'a verilen cezanın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Tahkim Kurulu tarafından 5 Ağustos'ta yeniden incelenmek üzere iade edildiği belirtildi.
Kararda değiştirilecek bir husus tespit edilmediği vurgulanarak, "Hakaret ve saldırı ihlalleri sebebiyle verilen cezaların toplanması suretiyle, hak mahrumiyeti cezasının infazı tedbir tarihinden başlamak üzere, 45 gün hak mahrumiyeti ve 125 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına, oy birliği ile karar verilmiştir." denildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Galatasaray'a gelince tebrik, Fenerbahçe'ye gelince sessizlik!
- Fenerbahçe Tarfin'den EuroLeague'de farklı galibiyet!
- Liverpool, Archie Brown'ı çok beğendi; transfer takibi!
- Fenerbahçe'ye Nathan Ake'den müjdeli haber!
- Allan Saint-Maximin'den 26 milyon euro'luk teklife ret!
- Burak Yılmaz'dan Emre Belözoğlu yorumu: "Önemi yok"
- Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde kasasını doldurdu
- Kadıköy'de yeniden diriliş gecesi!
- Flaş: Volkan Demirel Fenerbahçe'ye dönüyor!
- Fenerbahçe - Liverpool: 11'ler
- Bir dönemin Süper Lig ekibi amatöre düştü!
- Galatasaray'a gelince tebrik, Fenerbahçe'ye gelince sessizlik!
- Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu sonrası Kuyt'ın geleceği belli oldu!
- İşte Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlük karnesi!




