Olaylı maç için federasyonun kararı!
Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank arasıdna oynanan ve maç sonrasında büyük tartışmalara yol açan playoff yarı final ilk maçı ile ilgili TBF'nin kararı belli oldu.

Türkiye Basktbol Federasyonu, olaylı Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank maçı için kararını verdi. Federasyon, sarı-lacivertli kulübe küfürlü tezahüratlar nedeniyle 7,500 TL para cezası verildiğini açıkladı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Federasyonun açıklamasında, "Fenerbahçe takımı taraftarlarının eylemlerine uyan Disiplin Yönergesi’nin 7, 11.6, 28.1, 29.1 ve 29.2.3 maddeleri gereğince, müsabaka sırasında misafir takım sporcusu aleyhinde küfürlü tezahüratlarda bulunulması neticesinde anons yapılmasına ve müsabakanın duraksamasına sebebiyet verilmesi nedenleriyle FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ERKEK BASKETBOL ŞUBESİ’NİN 7.500-TL PARA CEZASI ile tecziyesine, iş bu kararın ilgiliye tebliğine, Disiplin Yönergesi’nin 51. maddesi çerçevesinde para cezasının 30 gün içinde ödenmesi gerektiğinin bildirilmesine oy birliği ile karar verildi." ifadeleri yer aldı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
EN ÇOK OKUNANLAR
- İsmail Kartal'dan Lukaku kararı
- Fenerbahçeli futbolculardan İsmail Kartal'a destek!
- Gaziantep FK - Fenerbahçe: Muhtemel 11'ler
- Tedesco, İtalya'nın gündeminde: As kalecisini affetmedi!
- Medhi Benatia'dan Fenerbahçe ve Greenwood itirafı!
- Ferdi'li Brighton'dan, Sidiki'li Coventry'ye 5 gol
- Fenerbahçe'de Mert Müldür kararı
EN ÇOK YORUMLANANLAR




