
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off finalinin ilk karşılaşmasında Anadolu Efes'i deplasmanda 73-56 mağlup ederek seride 1-0 öne geçen Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Zeljko Obradovic, oyuncularının performansıyla gurur duyduğunu söyledi.
Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, oyuncularını tebrik ederek şunları kaydetti:
"Bu sezon Anadolu Efes ile defalarca oynadık. Şimdi de final serisinde karşılaşıyoruz. Fark da Türkiye ligini farklı kadrolarla oynuyoruz. Bu yüzden maça farklı hazırlanmaya çalıştık. Oyuncularımın oynayış şekilleriyle gurur duyuyorum."
"UZUN BİR YOL VAR, BAŞINDAYIZ"
Seride 1-0 öne geçmelerinin bir şey ifade etmediğini aktaran tecrübeli başantrenör, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Play-off zamanında olduğumuzun bilincinde olmamız gerek. Salı günkü maça hazır olmamız gerekiyor. Şampiyon olmamız için uzun bir yol var. Dört maç kazanmamız gerek. Henüz yolun başındayız."
Obradovic, "Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'ın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'na gelmeyeceğini söyledi. Bu konuda neler düşünüyorsunuz?" sorusuna ise şu şekilde yanıtladı.
"BANA DEĞİL, ERGİN ATAMAN'A SORUN"
"Bu bana sorulacak bir soru değil, Ergin Ataman'a sorulmalı. Defalarca tekrarladığım bir şey var. Taraftarlardan sadece bize destek olmalarını istedim. Rakip kim olursa olsun saygı duymalarını istedim. Aynı şeyi tekrarlıyorum. Taraftarlarımızı, Anadolu Efes'in bütün üyelerine saygılı olmaya davet ediyorum."
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Galatasaray'a gelince tebrik, Fenerbahçe'ye gelince sessizlik!
- Fenerbahçe Tarfin'den EuroLeague'de farklı galibiyet!
- Liverpool, Archie Brown'ı çok beğendi; transfer takibi!
- Fenerbahçe'ye Nathan Ake'den müjdeli haber!
- Allan Saint-Maximin'den 26 milyon euro'luk teklife ret!
- Burak Yılmaz'dan Emre Belözoğlu yorumu: "Önemi yok"
- Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde kasasını doldurdu
- Kadıköy'de yeniden diriliş gecesi!
- Flaş: Volkan Demirel Fenerbahçe'ye dönüyor!
- Fenerbahçe - Liverpool: 11'ler
- Bir dönemin Süper Lig ekibi amatöre düştü!
- Galatasaray'a gelince tebrik, Fenerbahçe'ye gelince sessizlik!
- Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu sonrası Kuyt'ın geleceği belli oldu!
- İşte Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlük karnesi!




