Obradovic: "Taraftarımızın önünde..."
Fenerbahçemizin Başantrenörü Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Luigi Datome anadolu efes maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.
news_image

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Luigi Datome, THY Euroleague Top 16 turu 13. hafta maçında Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynayacağımız Anadolu Efes karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mücadelede ciddi bir oyun ortaya koymanın önemine değinen Obradovic “Top 16’da kendi sahamızda oynayacağımız son maç olacak. Cedevita Zagreb maçında takım olarak gösterdiğimiz görüntü oldukça kötüydü. Bu şekilde oynamamamız gerektiğini anlamalı ve taraftarlarımızın önünde ciddi bir mücadele ortaya koymalıyız” dedi.

"SADECE MÜCADELE ETMEK DEĞİL..."

Yıldız oyuncumuz Luigi Datome ise “Grupta liderliği garantilemiş olmamıza rağmen, kesinlikle Zagreb’de yaşadığımız gibi bir sonuçla karşılaşmak istemiyoruz. Sadece mücadele etmek değil, yeni bir galibiyet kazanmak isteğindeyiz çünkü bu, bizim her maça bakış şeklimiz olmalı. Bu maç, aynı zamanda bizim için takım olarak gelişebilmek adına farklı bir fırsat daha sunuyor. Biz de bu avantajdan faydalanmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.



superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 0
Mobil


///