
Fenerbahçe'nin, Galatasaray Odeabank'ı 82-75 mağlup ederek finale yükseldiği Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final dördüncü maçının ardından her iki takımın başantrenörleri arasında bir tartışma yaşandı.
Karşılaşmanın sona ermesinin ardından Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ile Galatasaray'ın başantrenörü Ergin Ataman saha kenarında bir süre görüştü. İki arasında hararetli bir tartışma yaşanırken, Obradovic'in Ataman'a, "Eğer benim provokasyon yaptığımı düşünüyorsan, bir daha antrenörlük yapmayı bırakırım" dediği duyuldu.
"4 YIL SONRA ANCA BU ATMOSFERDE YENERSİN DEDİM"
Ataman maç sonrasında yaşanan bu olayla ilgili, "Ben hırslı bir insanım ve bu şartlarda, böyle kaybetmek beni hırslandırıyor. 30 saniye kala itiraz etmesinin üzerine, ironi olarak '4 yıl sonra, beni anca bu atmosferde yenebilirsin' dedim. Yanlış anlaşılmasın diye canlı yayında tekrar yanına gittim ve başarılar diledim" ifadelerini kullandı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'ye derbide kötü haber
- Fenerbahçe'den derbi sonrası üst üste paylaşımlar!
- Ertan Torunoğulları'ndan Galatasaray'a gönderme!
- Nihat Kahveci: "Temas var, penaltıya yakınım"
- N'Golo Kante'den derbide fark yaratan performans
- Archie Brown: "Tedesco'nun varlığı çok önemli"
- İlker Yağcıoğlu'ndan derbi sonrası şampiyonluk iddiası




