

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 98-69 yendikleri maçta sakatlanan Kanadalı oyuncusu Tyler Ennis'in durumunun iyi olmadığını söyledi.
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, ilk çeyrekte sol ayağı kırılan ve hastaneye kaldırılan Kanadalı oyuncu için, "İlk aldığımız haberler çok iyi değil. Zamanı gelince öğreneceğiz. Onun için en iyi dileklerimizi iletiyoruz." dedi.
Maçı da değerlendiren Obradovic, "Maçın başında çok agresif başladık. İyi bir maç olduğuna inanıyorum. Hücumda çok akıllı kararlar aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir maç çıkardılar. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Nereye gidersek gidelim bizim yanımızdalar." değerlendirmesinde bulundu.
Sarı-lacivertli basketbolcu Nikola Kalinic ise iyi bir skor aldıklarını ancak Tyler Ennis'in sakatlığına çok üzüldüklerini dile getirerek, "Bizim için çok kötü oldu. 'Tyler seninleyiz, güçlü kal.' Burada FIBA ile Avrupa Ligi arasındaki soruna da değinmek lazım. NBA'de de çok fazla maç sayısı var ama onlar yaz aylarında dinlenebiliyor. Oyuncuların dinlenmesinin önemi ortada." ifadelerini kullandı.
- Serhat Şehit: "Ders niteliğinde bir oyunla karşılaştık"
Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Başantrenörü Serhat Şehit, Fenerbahçe'nin ders niteliğindeki oyununa karşılık veremediklerini dile getirdi.
Oyuncularının maçta çok heyecanlı olduğunu aktaran Şehit, "Fenerbahçe, herkesin takdirini kazanmış bir takım. Kendi sistemleri, rakibi bozmaya yönelik hücumları var. İlk çeyreği kafa kafaya bitirdik ama ondan sonra gerçekten ders niteliğinde bir oyunla karşılaştık. Buna karşılık veremedik. Buradan çıkartacağım notların üzerine çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Hakan Çalhanoğlu'na geri adım attıran tepki
- Ali Koç ve Jose Mourinho; kritik zirvenin şifreleri
- Mourinho'dan rapor: "Henüz ham, kiralayalım!"
- Mourinho sitem etti; Fenerbahçe transferde gaza bastı
- Sahne Jhon Duran'ın
- Fenerbahçe'nin rakibi Al Ittihad
- Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe'yi kötü günler bekliyor"
- Ali Koç ve Jose Mourinho; kritik zirvenin şifreleri
- Hakan Çalhanoğlu'na geri adım attıran tepki
- Bayan basketbolcular potada üzdü
- Ali Koç'tan Kulüpler Birliği'ni bırakma kararı!
- Jose Mourinho'dan Orkun Kökçü için konuşulacak sözler
- Fenerbahçe'de gündem Mamadou Diakhon
- Sindre Walle Egeli, Fenerbahçe’ye önerildi