

Savunma bölgesi için çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, bir yandan da gol bölgesi için uğraşıyor.
Geleceği tartışılan Michael Frey, net forvet olmayan tecrübesiz Allahyar dışında eldeki tek golcü Vedat Muriqi olarak gözüküyor. Bu sebeple ekonomik şartlar da düşünülerek Bologna'dan Federico Santander gündeme alındı.
İtalyan medyasında, geçen sezon 6.5 milyon euroya alınan Paraguaylı forvetin, kiralık olarak ayrılabileceği bilgisi paylaşıldı.
DANİMARKA'DA PATLAMA YAPTI
Bologna, geçtiğimiz sezon 6.5 milyon euroya kadrosuna kattığı Paraguaylı'dan zarar etmek istemiyor. Geçen sezon 32 lig maçında 8 gol attı, 3 asist yaptı. 1.87 boyundaki forvet, 2015'te 3 milyon euroya girdiği Kopenhag kapısından, 2018'de 6.5 milyon euro bedelle çıkışını yaptı. Kopenhag'da çıktığı toplam 48 resmi karşılaşmada 48 kez fi leleri sarstı, 16 kez de gol pası verdi. Santander, fi ziksel olarak da kuvvetli, sakatlık problemi olmayan bir oyuncu.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Engin Verel: "Yapının kralını sen kurmuşsun Mourinho!"
- Fenerbahçe'den flaş paylaşım: "Hesap zamanı!"
- Benfica'dan Jose Mourinho açıklaması!
- Yusuf Akçiçek, Suudi Arabistan'da gündeme oturdu!
- Ali Koç'tan tribünlerde gündem olan tepki!
- Fenerbahçe'den Riva çıkarması! Ali Koç'un TFF'ye gideceği saat!
- Fenerbahçe tribünlerinden tepki: Talisca
- Fenerbahçe, 90+3'te darmadağın oldu!
- CANLI: Fenerbahçe - Alanyaspor
- Fenerbahçe penaltı bekledi, Cihan Aydın maçı bitirdi
- Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem devam ettirdi!
- Ali Koç'tan Uğurcan Çakır açıklaması: "Biz alsak mahvolmuştuk!"
- Mert Hakan Yandaş: "Biz utanıyoruz! Onlar da utanıyor mu?"
- Domenico Tedesco'dan Mert Hakan Yandaş açıklaması