

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Fenerbahçe'de, her gün menajerler aracılığıyla kulübe yeni oyuncular önerilmeye devam ediyor.
Bu isimler arasında en çok öne çıkanı ise Paris Saint-Germain forması giyen Marco Asensio oldu.
İLK TEMAS KURULUYOR
PSG, geçen sezonun ikinci yarısında Aston Villa'ya kiraladığı Asensio'yu bu yaz satmayı planlıyor. Fenerbahçe cephesi ise ilk resmi teması bu hafta kurmayı hedefliyor. Şu anda Kolombiya'da bulunan futbol direktörü Devin Özek'in, Duran transfer görüşmelerinin ardından Paris'e geçerek Asensio için masaya oturacağı öğrenildi.
OPSİYONLU FORMÜL
Fenerbahçe, Duran ve Skriniar için ciddi bir bütçe ayırdığı için Asensio'yu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Ancak PSG'nin bonservis beklentisinin makul olması durumunda, İspanyol yıldızın kalıcı olarak kadroya katılması da gündemde.
SÜRPRİZ LANSMAN PLANI
10 numara, sağ kanat ve sahte 9 rollerinde görev yapabilen Marco Asensio, Mourinho'nun hücum hattındaki planlarında önemli bir yer tutuyor. Sol tarafa hızlı bir isim isteyen Portekizli çalıştırıcı, sağ kanadı ise oyun kurma becerisi yüksek Asensio'ya emanet etmeyi planlıyor.
PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezon Aston Villa ile 21 maça çıkan Asensio, takımına 8 gol 1 asistlik katkı sağladı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Jose Mourinho'dan Asensio'ya onay çıktı!
- Jhon Duran için açıklama: "Lukaku, Benzema, Suarez gibi!"
- Fenerbahçe'de Burak Kapacak için kiralık planı!
- Fenerbahçe'de Emre Mor'a Süper Lig'den iki talip!
- Fenerbahçe'nin sol kanat hedefi: Coman!
- Fenerbahçe'de Oosterwolde'nin geleceği belirsiz!
- Süper Lig'de ayrılık iptal: Emre Belözoğlu