
Fenerbahçe Beko'nun tarihi üçlemesi sonrası Genel Menajer Derya Yannier, duygularını paylaştı. Üç kupayla tamamlanan sezonun önemine dikkat çeken Yannier, bu başarıların devamı için daha da motive olduklarını söyledi.
"BAZI DUYGULARI KALDIRMAK KOLAY DEĞİL"
Karşılaşmanın ardından konuşan Yannier, "Sabahtan beri çok uzun bir gece olacak diyorum. Bazı duyguları kaldırmak kolay değil. Tarih yazdık. Bu sezon hiç unutulmayacak. Üç kupa Türkiye'de bir ilk." dedi.
"HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK"
Elde edilen başarının arkasındaki emeğe dikkat çeken Yannier, "Baştan sona herkesin emeklerine sağlık. Bu sezon yıllar sonra hatırlanacak." ifadelerini kullandı.
"AYNISI VE DAHA FAZLASI İÇİN AÇIZ"
Fenerbahçe'nin hedefinin yalnızca bu sezonla sınırlı olmadığını vurgulayan başarılı yönetici, "Aynısı ve daha fazlası için aç olmaya devam edeceğiz. Bu kulüp, bu şube çok daha büyük başarılar kazanacak." diyerek iddialı mesajlar verdi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Tolunay Kafkas: "Lukaku, Fenerbahçe'ye çok yakışır"
- Sörloth'un maliyeti el yakıyor
- Fenerbahçe pusuda: Goretzka'dan flaş hamle
- Fenerbahçe Beko'nun Euroleague'deki serisi sona erdi
- Fenerbahçe'de Jhon Duran da sakatlandı!
- Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: Archie Brown
- Muriqi, F.Bahçe'ye haber yolladı: "Ben hazırım"




