

Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'in teknik direktörü Xabi Alonso, sezon sonunda Alman ekibinden ayrılacağını resmen açıkladı.
Formasını giydiği Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den sonra göreve gelmesi beklenen Xabi Alonso, Dortmund maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında ayrılık haberini duyurdu.
43 yaşındaki İspanyol teknik adam "Kulüp ve ben, Dortmund ile Mainz karşılaşmalarının Bayer Leverkusen'deki son iki maçım olacağı konusunda anlaştık" sözleriyle Leverkusen taraftarına kötü haberi verdi.
Leverkusen'e tarihinde ilk Bundesliga şampiyonluğunu geçen sezon yaşatan ve 11 yıllık Bayern Münih saltanatına son veren Xabi Alonso, bu sezon Alman ekibiyle ikinci olmayı garantiledi.
ADIM ADIM REAL MADRİD
İspanyol basını, Xabio Alonso ile Real Madrid yöneticileri arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığını kısa bir süre önce manşetlere taşıdı.
Real Madrid'de Carlo Ancelotti'nin sezonun sonu ayrılacağını kısa süre içerisinde açıklaması beklenirken, yerine gelecek isim yüksek ihtimalle Xabi Alonso olacak.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de kongre kararı!
- Şekip Mosturoğlu: "TFF yetkilileri, UEFA'yı manipüle etmiş!"
- Fenerbahçe'de Mourinho giderse en büyük aday Zidane!
- Fenerbahçe'den Lunin sürprizi!
- Fenerbahçe'den rekor bonservis: Kolo Muani!
- İngiliz devinde favori aday Mourinho!
- Fenerbahçe'nin iki yerlisine Fransız devlerinden 35 milyon euro!
- Fenerbahçe'de Mourinho giderse en büyük aday Zidane!
- Edin Dzeko'nun iki rotası: Kadıköy mü, İtalya mı?
- Cenk Tosun için Fenerbahçe defteri kapanıyor!
- Fenerbahçe'de kongre kararı!
- Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Mourinho açıklaması
- İsmail Kartal'dan Fenerbahçe'ye geri dönüş yanıtı!
- Fenerbahçe'de gözler Ali Koç ve Aziz Yıldırım görüşmesinde!