Voleybolcular için umutlu bekleyiş
Malatya Büyükşehir Belediyespor'dan 11 voleybolcu ile 4 ampute futbolcunun, Battalgazi'de konakladıkları otelin enkazından kurtulması için umutlu bekleyiş sürüyor.
TVF Erkekler Voleybol 2. Ligi 6. Grup'ta play-Off mücadelesi veren Malatya Büyükşehir Belediyespor'dan 11 voleybolcu ile 4 ampute futbolcu, Battalgazi'de konakladıkları Kırçuval Otel'in enkazı altında kalmıştı.
Arama kurtarma çalışmaları sonunda dün bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler kimlik tespiti için cesedi adli tıpa gönderdi.
Sporcuların enkazdan kurtarılması için çalışmaların ve umutlu bekleyişin sürdüğü aktarıldı. Adıyaman'a KKTC'den gelen Gazimağusa Türk Maarif Koleji ortaokul erkek voleybol takımı oyuncularının kurtarılması için de ekiplerin çalıştığı ifade edildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Milliyet
EN ÇOK OKUNANLAR
- Comolli: 'Neredeyse kapıyı kıracaktım!'
- Fenerbahçe'de rota yeniden Christopher Nkunku
- Sadettin Saran'dan transfer sorusuna yanıt!
- CANLI | Fenerbahçe Opet - Galatasaray Çağdaş Faktoring
- CANLI | Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Medicana
- Fenerbahçe'ye sol bek müjdesi!
- Atalanta'dan Lookman açıklaması: "Atletico ile anlaştık"
EN ÇOK YORUMLANANLAR




