

Futbolda 70 milyon Euro'luk harcamayla kurulan takıma rağmen hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe yönetimi, basketbolla sevinmek istiyor… Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, THY Euroleague Dörtlü Finali'nde mücadele edecek basketbol takımına destek olmak için turnuvanın yapılacağı Berlin'e gitti. Bu seyahat futboldaki transfer görüşmelerini askıya aldı.
İLK GÖRÜŞME MENAJERSİZ
Fenerbahçe'de gözler Gökhan Gönül ile Mehmet Topal'ın takımda kalıp kalmayacağında. Yöneticiler Mahmut Uslu ile Ali Yıldırım daha önce iki yıldız futbolcu ile bire bir masaya oturmuş, başkan ve menajerlerin yer almadığı bu görüşmede ilk teklifler sunulmuştu. Karar görüşmesi başkan ve yönetimin Berlin dönüşü gerçekleşecek.
2 MİLYON EURO İSTİYORLAR
Gökhan ve Mehmet Topal'ın yönetimden 2 milyon Euro talep etmeleri bekleniyor. Yönetim 30 yaşındaki Mehmet Topal'la 4, 31 yaşındaki Gökhan'la 3 yıllık sözleşme imzalama düşüncesinde. Fenerbahçe'de devam etmesi halinde Mehmet Topal gelecek sezon takım kaptanlığına getirilecek, Gökhan'ın kaptanlığı sürecek.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de Jankovic gelişmesi!
- Sertaç Komsuoğlu'ndan SuperFB'ye özel açıklama!
- Merih Demiral için planımız belli oldu!
- Cengiz Ünder'in Bologna kararı belli oldu!
- Jose Mourinho'dan Amrabat'a uyarı!
- Fenerbahçe'den orta sahaya maestro: Tielemans!
- Okan Buruk ve Kerem Aktürkoğlu, birbirini takipten çıktı!