
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Serdar Dursun, Greuther Fürth'e iki gol attığı hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Serdar Dursun karşılaşma sonrası "Yeni bir ülke, yeni bir takım. Alışma süreci var. Takımda iyi karşılandım. Takımda iyi hava var. Ben de gün geçtikçe daha çok adapte oluyorum. Hoca şans verdiği sürece kendimi göstermek istiyorum." dedi.
Açıklamalarına devam eden Serdar Dursun "Forvet oyuncusu için Türkiye'de gollerine bakılır. Hocanın benden istediklerini yapmaya çalışıyorum. Pres yapıyorum, koşuyorum. Takım arkadaşlarıma alışıyorum ve gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Tribünden geliyorum ve o taraftar için gol atmak çok güzel. Allah da yardım etti, bugün attım. İnşallah gollerimle daha iyi olacağım." ifadelerini kullandı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- TFF'den MHK soruşturması için açıklama!
- MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, gözaltına alındı
- Fenerbahçe'den ilk tepki!
- Ferhat Gündoğdu sözleri yeniden gündem oldu!
- Adalet Bakanı Gürlek'ten MHK açıklaması!
- Hakem Ali Tuna: "Türk futbolunda yapı var! Beni istemediler"
- MHK içi WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı!
- Aziz Yıldırım'dan Ollie Watkins itirafı!
- Hakan Çalhanoğlu transferinde flaş gelişme! Sözleşme detaylarını duyurdular
- MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, gözaltına alındı
- Vincenzo Montella'dan Orkun Kökçü açıklaması
- Ferhat Gündoğdu sözleri yeniden gündem oldu!
- O hakemden gözaltı sonrası paylaşım: "HAK seni korur!"




