
Fenerbahçe'de Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Göztepe karşılaşmasının hazırlıkları sürerken Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde hareketli saatler yaşandı.
Teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına geçen Dirk Kuyt'a destek olmak için yönetim harekete geçti.
YÖNETİMDEN SAMANDIRA'YA ÇIKARMA
Yönetici Cihan Kamer ve futbol direktörü Oğuz Çetin'in, Dirk Kuyt'a moral vermek ve futbolcularla bir araya gelmek için Samandıra'yı ziyaret ettiği belirtildi. İkilinin, takıma yönelik motivasyon konuşmaları yaptığı aktarıldı.
"BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMEYİN"
Cihan Kamer ve Oğuz Çetin'in futbolculara, "Sizin tek göreviniz saha içinde mücadelenizi verip seri galibiyetler almak. Başka hiçbir şeyi düşünmeyeceksiniz" sözleriyle seslendiği kaydedildi.
Öte yandan Skriniar, Mert Hakan ve İrfan Can gibi isimlerin de Dirk Kuyt'a destek olmaya çalıştığı ifade edildi.
AZİZ YILDIRIM'DAN ZİYARET İHTİMALİ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da Göztepe karşılaşması öncesinde Samandıra Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret edebileceği öğrenildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- PFDK derbinin cezalarını açıkladı! İşte kararlar
- İsmail Kartal gitti, 'yabancılar' mutlu oldu
- Fenerbahçe, NBA'den transfer yapıyor; anlaşma sağlandı
- Hollanda basınında Dirk Kuyt gündemi!
- Aston Villa'nın Oğuz Aydın teklifi belli oldu!
- Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması!
- Fenerbahçe'de Greenwood'dan Kuyt'a özel istek!
- Bayramın 3. günü tören olacak
- Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması!
- Önder artık banko
- Fenerbahçe'de Skriniar'dan takıma mesaj: "Daha bitmedi!"
- Lucescu yalanlaması!
- Kayserispor ile 23. randevu...
- Galibiyet istiyoruz!..Turkcell Süper Ligi 10. hafta karşılaşmasında Kanarya evinde Kayserispor'u konuk ediyor




