Ronaldinho: "Ben ne zaman yaşlandım?"
Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Ronaldinho, Barcelona forması giydiği dönemle ilgili konuştu
news_image

Barcelona ve futbol tarihinin unutulmaz isimlerinden Ronaldinho, kariyerinin en özel dönemlerinden biri olan Barcelona günlerine dair duygusal açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı efsane, zamanın ne kadar hızlı geçtiğine inanamadığını dile getirerek, bazı geceler yatağa yattığında yaşlandığını fark edemediğini söyledi. Ronaldinho, özellikle Camp Nou'da cumartesi günleri sahaya çıktığı anları ve Barcelona formasıyla oynadığı La Liga maçlarını asla unutmadığını vurguladı.

Efsane futbolcu, Real Madrid'e karşı oynanan El Clasico'ların da hafızasında silinmez bir yer tuttuğunu belirterek, bu karşılaşmaların hayatındaki en özel anlardan biri olduğunu ifade etti.

"DÜNYANIN EN MUTLU İNSANIYDIM!"

Barcelona'da forma giydiği dönemde dünyanın en mutlu insanı olduğunu söyleyen Ronaldinho, "Barça'da oynadığım dönemde dünyanın en mutlu insanıydım. Sadece bu renkler altında futbol oynamak istiyordum. İnsanlar her çalımda, her röveşatada ya da rabonada beni alkışladığında… Bu bambaşka, büyülü bir histi." diye konuştu.

Ronaldinho, "Tarihin en büyük kulüplerinden biriyle yaşadığım o güzel anları düşündüğümde hüzünden ağlıyorum" sözleriyle duygularını paylaştı.

Brezilyalı yıldız, Barcelona'ya olan bağlılığını ise şu sözlerle noktaladı: "Ölene kadar kalbim Barcelona'ya ait olacak."



superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 0
Mobil


///