Rennes, Kim Min Jae için İstanbul'a geldi!
Fransız basını, Rennes'in Kim Min Jae'yi kadrosuna katmak istediğini duyurdu. Rennes'in yöneticisi Florian Maurice'nin transfer için cuma günü İstanbul'da olduğu belirtildi.


Fenerbahçe'nin Güney Koreli savunmacısı Kim Min Jae için transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor.
RMC Sport'ta yer alan habere göre; Rennes'in, başarılı savunma oyuncusunu kadrosuna katmak istediği belirtildi. Haberde Fransız ekibinin yöneticisi Florian Maurice'nin transfer için cuma günü İstanbul'da olduğu aktarıldı.
Öte yandan 25 yaşındaki futbolcu ile Rennes dışında; Napoli ve Marsilya'nın da ilgilendiği ifade edildi.
Fenerbahçe'ye geçen sezon başında Çin'den transfer olan Kim Min Jae, sarı-lacivertli forma altında 40 maçta sahaya çıktı. Güney Koreli oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesi Haziran 2025'e kadar devam ediyor.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
EN ÇOK OKUNANLAR
- Fenerbahçe'den ayrılan Okan Özkan'dan olay sözler!
- Fenerbahçe'ye Guessand'da zorlu rakipler!
- Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!
- Alexander Djiku için Fransa'dan 3 talip!
- Fenerbahçe'den bek hamlesi: Cuiabano!
- Fenerbahçe, Filip Kostic için pusuda!
- Malcom maaş pazarlığında: Beklenti 11 milyon Euro
EN ÇOK YORUMLANANLAR