
Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Raphinha, takım arkadaşı Lamine Yamal'ın Ballon d'Or yarışındaki durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Yamal'ın ödülü kazanması gerektiğini belirten Raphinha, "Hiç şüphem yok. Lamine Yamal Ballon d'Or'u kazanmalı" dedi.
Ballon d'Or değerlendirmesinde birden fazla kriterin dikkate alındığını ifade eden Brezilyalı futbolcu, bireysel istatistiklerin yanı sıra takım başarıları, yetenek ve karizmanın da önemli olduğunu söyledi.
Raphinha, Yamal'ın tüm bu özelliklere sahip olduğunu vurgulayarak, "Lamine bunların hepsine sahip. İnanılmaz istatistikleri var ve sadece geçen sezon değil. Üç kupa kazandı ve bir de Dünya Kupası var" ifadelerini kullandı.
"TAKIM ARKADAŞI OLMASAYDIM BİLE..."
Barcelona'nın yıldızı ayrıca Yamal'a yönelik görüşünün takım arkadaşlığıyla sınırlı olmadığını belirterek, "Lamine'in takım arkadaşı olmasaydım bile, sahada yaptıkları göz önüne alındığında Ballon d'Or'u hak ettiğini düşünürdüm" dedi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Aziz Yıldırım'dan flaş sözler : "Herkes gider o kalır!"
- Marco Asensio için Fenerbahçe'de milli ara planı
- İsmail Kartal'dan takıma: "Biz şampiyon olacağız"
- Fenerbahçe Tarfin ile Beşiktaş, 39. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşı karşıya!
- Aziz Yıldırım’dan Asensio’ya çarpıcı yanıt: "Seni istemeyeni..."
- Fenerbahçe'de hücumun yeni ikilisi
- Ömer Üründül'den İsmail Kartal'a Kante eleştirisi!
- Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası: Dorgeles Nene
- İsmail Kartal'dan takıma: "Biz şampiyon olacağız"
- Formayı isteyenler maça
- Kadıköy'de tarihi gün! Fenerbahçe'den Eyüpspor'a 8 gol!
- Kanarya galibiyetle başladı: 77-82
- Fenerbahçe'de Mert Müldür ameliyat oldu!
- Ömer Üründül'den İsmail Kartal'a Kante eleştirisi!




