
Fenerbahçe'de geleceği gündemde olan Jayden Oosterwolde için Roma gelişmesi yaşandı. Fabrizio Romano, oyuncunun Roma'ya kiralık transfer olacağını ve anlaşmada 18 milyon Euro'luk şarta bağlı satın alma opsiyonu bulunduğunu duyurdu.
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'nin geleceğine ilişkin gelişmeler yaşandı. Fabrizio Romano, Hollandalı futbolcunun Roma'ya transfer olacağını belirtti.
Romano'nun aktardığı bilgilere göre Oosterwolde'nin transferi kiralık olarak gerçekleşecek. Anlaşmada ayrıca 18 milyon Euro'luk şarta bağlı satın alma opsiyonu bulunuyor.
"FENERBAHÇE'YE SORUN" DEMİŞTİ
Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Oosterwolde'ye geleceğiyle ilgili soru yöneltilmişti.
Maç çıkışında mixed zone alanında bir basın mensubunun "Fenerbahçe'de kalacak mısın?" sorusuna Oosterwolde, "Fenerbahçe'ye sorun." yanıtını vermişti.
Bu açıklamanın ardından Fabrizio Romano, Oosterwolde'nin Roma'ya transfer olacağını ve anlaşmanın detaylarını aktardı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın




