

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyunculardan James Nunnally, bugün 20.00'de Fenerbahçe Sports Arena'da UNICS Kazan ile oynayacağı Turkish Airlines Euroleague 5. hafta karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.
Unics Kazan'ın tehlikeli bir takım olduğuna değinen Zeljko Obradovic "Ciddi bir karşılaşma oynamalıyız. CSKA Moskova maçı dışındaki tüm karşılaşmalarını iyi oynamış ve hepsini son dakikalarda elinden kaçırmış bir takımla karşılaşacağız. CSKA maçı dışındaki tüm Euroleague maçlarını gerçekten iyi oynadılar. Her pozisyonda kaliteli oyuncuları olan ve nasıl oynamaları gerektiğini bilen bir ekiple karşılaşacağız. Bu nedenle 40 dakika boyunca iyi bir basketbol oynamalıyız." dedi.
James Nunnally: "Onları durdurmalı ve hataya zorlamalıyız"
James Nunnally ise mücadeleye ilişkin olarak "Rakibimizin video analizini yaptık ve gerçekten iyi bir ekiple karşılaşacağız. Oynamaya hazır olmalıyız. Euroleague'in en iyi hücumcularından biri, Keith Langford rakibimizin kadrosunda yer alıyor. Savunma ilk planda yer alıyor. Onları durdurmalı ve hataya zorlamalıyız. Bu maçta kendi oyunumuzu ortaya koymamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe Kerem için gönderilen özel jeti geri çağırdı!
- Van Persie: "Fenerbahçe çok iyi, ama biz de hazırlıklıyız"
- Fenerbahçe'nin ilk hafta maçı ertelendi!
- Kızılyıldız, Dusan Tadic defterini kapattı!
- Fatih Terim'den Jhon Duran için flaş sözler!
- Jose Mourinho: "Turu geçme şansımızı %50 olarak görüyorum"
- Fenerbahçe'nin kaptanı belli oldu!
- Hırvat basını duyurdu: Livakovic, Fenerbahçe'ye veda ediyor!
- Mert Hakan Yandaş: "Tünelin sonundaki ışığı görüyorum"
- Fenerbahçe Kerem için gönderilen özel jeti geri çağırdı!
- Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi belli oldu!
- Fenerbahçeli Oğuz Aydın'a PSV takibi
- Fenerbahçe'ye Florentino için olumlu yanıt
- Fenerbahçe'ye sürpriz teklif: Ederson!