Mourinho'dan talimat: "Sakatları yetiştirin"
Fenerbahçe'de sakat oyuncuların durumu iyileşme sürecine girerken, Anderlecht ve Galatasaray maçları öncesinde kesin bir netlik kazanmamış durumda.


Fenerbahçe'de Djiku, Çağlar, Diego Carlos, İsmail Yüksek ve Livakovic, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Teknik direktör Jose Mourinho, sağlık ekibiyle yaptığı görüşmede oyuncuların son durumunu öğrenirken, Anderlecht maçını riske etmeyebileceklerini ancak Galatasaray derbisine en azından bazı isimlerin yetişmesini istediğini vurguladı. “Onları bana yetiştirin” diyerek doktorlardan yoğun çaba göstermelerini talep etti.
Kulüp doktorları, Djiku’dan olumlu geri dönüş aldıklarını belirtirken, Çağlar’ın da derbiye yetişme ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti. Diğer oyuncuların durumu ise maç günü netlik kazanacak.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
EN ÇOK OKUNANLAR
- Fenerbahçe, Jhon Duran'ı İstanbul'a getirdi!
- Fenerbahçe gaza bastı: Skriniar
- Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe sorusuna cevap: "Yırttım bu işlerden"
- Fenerbahçe'de 2. Kolombiyalı operasyonu: Asprilla
- Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye transfer çağrısı
- Fenerbahçe'den büyük operasyon: Marco Asensio
- Fenerbahçe, Oosterwolde için harekete geçti
EN ÇOK YORUMLANANLAR