

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off finali ikinci maçında Beşiktaş Fibabanka'yı 84-76 mağlup eden Fenerbahçe Bekolu oyuncu Metecan Birsen, seride 2-0 öne geçmelerinin önemli olduğunu söyledi.
Sarı-lacivertli basketbolcu, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş Fibabanka'nın iyi bir takım olduğunu vurgulayan Metecan, "Zorlu bir rakip karşısında seride 2-0 öne geçmek bizim için önemli. Deplasmanda da zorlu 2 maç oynayacağız. Hedefimiz Basketbol Gelişim Merkezi'ndeki 2 maçı da kazanıp sezonu 3 kupayla bitirmek." ifadelerini kullandı.
Galibiyete 8 sayılık katkı sağlayan Metecan Birsen, final serisindeki performansıyla ilgili, "Sezon başında bu yana takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Maç ayırmaksızın aynı konsantrasyonla sahaya çıkıyorum. Takımıma faydalı olduğum için mutluyum. Kazanacağımız 2 maç daha var. Umarım şampiyon olup taraftarımıza armağan edeceğiz." şeklinde konuştu.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Fibabanka karşısında 2-0 öne geçti!
- Fenerbahçe'den Lucas Vazquez'e resmi teklif!
- EuroLeague'de beklenen değişiklik resmileşti!
- Ali Koç'tan imza süreci için açıklama!
- Fenerbahçe'den David Jurasek hamlesi!
- Fenerbahçe'de En-Nesyri ve Amrabat'tan dev gelir beklentisi!
- Fenerbahçe'de imza: Amara Diouf