
Futbolda bahis soruşturması kapsamında tahliye edilen Mert Hakan Yandaş, FB TV'ye açıklamalarda bulundu.
"CAMİAMIZ YANIMDA OLDU"
Zorlu sürecin ardından konuşan Mert Hakan Yandaş, "Yorgunum biraz. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Camiamız, kötü gün dostu olduğunu gösterdi. Tüm camiamıza, yanımda olan herkese sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Bir an önce aileme kavuşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.
"MUTLUYUM, TAKIMA DÖNMEK İSTİYORUM"
Tahliyenin ardından duygularını paylaşan tecrübeli futbolcu, "Çok şükür bitti. Aileme kavuşmak, bir an önce takıma dönüp katkı sağlamak istiyorum. Mutluyum." dedi.
TORUNOĞULLARI: "ANTRENMANDA OLACAK"
Fenerbahçe'de futbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ertan Torunoğulları da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Torunoğulları, "Güzel, mutlu bir gün. Kaptanımız tahliye oldu. Silivri'den aldık kendisini, bugünü ailesiyle geçirecek. Yarın da inşallah Samandıra'da ilk antrenmanında olacağız. Kaptan da arkadaşlarıyla birlikte antrenmanını yapacak." sözlerini sarf etti.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- İşte Fenerbahçe'nin Cherif'ten kazanacağı para
- Fenerbahçe'ye ilk hafta şoku!
- Gençlerbirliği - Fenerbahçe: 11'ler
- Fenerbahçe'den Jamie Gittens açıklaması!
- Berke Özer'den 'Ederson sonrası Fenerbahçe' iddiasına yanıt
- beIN Trio'dan Fenerbahçe'nin penaltı beklediği iki pozisyon için yorum!
- Mahmut Uslu: "Bu şekilde bu lig devam etmez"
- Fenerbahçe'ye ilk hafta şoku!
- Mahmut Uslu: "Bu şekilde bu lig devam etmez"
- Fenerbahçe, Danimarka'ya gitti
- İsmail Kartal'dan rotasyon açıklaması: "Herkesin oynaması gerekiyor"
- Juventus, Ederson için menajer Jorge Mendes ile görüştü
- İşte Fenerbahçe'nin Cherif'ten kazanacağı para
- İrfan Can Eğribayat, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı devleşti!




