Mergim Berisha, Almanya'da küllerinden doğuyor
Fenerbahçe'nin Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a kiraladığı Mergim Berisha, gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor.


Fenerbahçe'nin kiralık olarak gönderdiği forvetleri, yeni takımlarında düzenli olarak oynuyor. Mergim Berisha, hafta sonunda attığı golle Augsburg'a, Bayern Münih karşısında tarihi bir zafer yaşattı. Alman oyuncu, görev yaptığı 3 karşılaşmada 1 kez ağları sarsarken, 1 de asist yaptı.
Golcü futbolcu, Alman ekibinin Austria Lustenau'yu 5-2 mağlup ettiği hazırlık maçında ise adeta şov yaptı ve 90 dakikayı 4 golle tamamladı.
MBWANA SAMATTA
Eski takımı Genk'e kiralanan Mbwana Samatta, Belçika'da 5 kez sahaya çıktı ancak en fazla 45 dakika süre aldı. Tanzanyalı forvet tek golünü, 90+2'de galibiyeti getiren kafa vuruşuyla Saint Gilloise deplasmanında kaydetti.
TIAGO ÇUKUR
Belçika 2. Ligi'nde Dender forması giyen Tiago Çukur ise 3 maçta 1 gol attı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Fanatik
EN ÇOK OKUNANLAR
- Fenerbahçe, Jhon Duran'ı İstanbul'a getiriyor!
- Süper Lig'de yeni sezon harcama limitleri açıklandı
- Milan Skriniar'ın menajerinden transfer açıklaması!
- Jhon Duran'ın temsilcisi İstanbul'da
- Sadettin Saran'dan adaylık açıklaması!
- Fenerbahçe'de yeni hedef Nordi Mukiele
- Davinson'dan Duran'a: "Fenerbahçe'ye gel"
EN ÇOK YORUMLANANLAR
- Sadettin Saran'dan adaylık açıklaması!
- Jose Mourinho'dan Asensio'ya onay çıktı!
- Fenerbahçe'de Livakovic, Avrupa'nın radarına girdi!
- Davinson'dan Duran'a: "Fenerbahçe'ye gel"
- Fenerbahçe, Jhon Duran transferinde sona geldi!
- Jhon Duran için açıklama: "Lukaku, Benzema, Suarez gibi!"
- Osayi-Samuel için flaş gelişme!