
Filenin Sultanları ile yaz boyunca 3 turnuvada mücadele eden ve 3 şampiyonluk yaşayan Melissa Vargas, sezon başında Tianjin'e transfer olmuştu. Çin kulübünde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen milli pasör çaprazı, takımının şampiyonluğa ulaşmasının ardından Fenerbahçe'ye döndü.
Henüz maçlara çıkamayan Vargas'tan taraftara sürpriz geldi.
FENERBAHÇE TARAFTARINA SÜRPRİZ
Alanyaspor maçı için stada giden taraftarlar bir sürpriz ile karşılaştı. Fenerbahçe Opet'in yeni transferi Vargas, taraftarlara evinin balkonundan marş açarak destek verdi. Bir anda ne olduğunu anlamayan taraftarlar kafalarını yukarı kaldırdıklarında Melissa ile karşılaştı.
Büyük coşku yaşayan taraftarlar Vargas ile karşılıklı tezahüratlaşmaya başladı. Milli voleybolcudan tezahüratlara karşılık geldi. Kulübün resmi hesabından yapılan paylaşımda "Taraftarımızı gören Melissa durur mu…" notu düşüldü.

superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- MHK'nin eğitmenlerinden derbideki penaltı için rapor!
- Asensio'nun durumu; ilk MR'da görüntü yok
- Nihat Kahveci: "Temas var, penaltıya yakınım"
- Kerem Aktürkoğlu'nun avukatından açıklama!
- İlker Yağcıoğlu'ndan derbi sonrası şampiyonluk iddiası
- Mert Hakan Yandaş'tan duygusal mesaj!
- Kupa Voley'de Galatasaray - Fenerbahçe derbisi zamanı




