Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının Suudi Arabistan ya da Abu Dabi'de oynayacağını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçı için açıklama yaptı.
Büyükekşi, Süper Kupa maçını 30 Aralık'ta oynatmak istediklerini söyledi. Mehmet Büyükekşi Süper Kupa'nın Suudi Arabistan ya da Abu Dabi'da olacağını aktardı.
İşte Mehmet Büyükekşi'nin sözleri:
"Süper Kupa için uğraşıyoruz. Allah'tan mani olmazsa, 30 Aralık gibi oynatmak istiyoruz. Şu anda iki ülke kaldı görüştüğümüz. Suudi Arabistan ve Abu Dabi. Türkiye'de olmayacak. Daha kesinleşmediği için bir şey söyleyemiyorum. Bunlar istiyorlar ama bir takım ekonomik şeyler konuşuyoruz. Fenerbahçe ve Galatasaray da yurt dışında oynanmasını istiyor. Benim amacım kulüplere ek gelir sağlamak."
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
SüperFB
EN ÇOK OKUNANLAR
- Fenerbahçe Beko, İspanya deplasmanında çok rahat!
- Oğuz Aydın, CSKA Moskova yolunda
- Türk kulüpleri Noa Lang'ın peşinde!
- Samsunspor, Musaba'nın sözleşmesini feshetti!
- Sadettin Saran harekete geçti: Özel görüşme!
- Fenerbahçe'den Livakovic için Zagreb'e olumsuz yanıt!
- İrfan Can Eğribayat'tan geleceği için karar
EN ÇOK YORUMLANANLAR




