

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Ali Koç'un yeniden başkanlığa seçilmesi sonrası ilk reaksiyonunu sosyal medyadan verdi.
"ÖZEL BİR KULÜP"
Seçimin ardından Instagram hesabından paylaşımda bulunan Jose Mourinho, "Özel bir kulüp! Haydi Fenerbahçe!" ifadelerini kullandı.
ALİ KOÇ PAYLAŞIMINI BEĞENDİ
Öte yandan Mourinho Fenerbahçe Kulübü'nün Instagram üzerinden yaptığı "Başkanımız Ali Y. Koç, 3. kez Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığına seçildi" paylaşımını beğendi.
Mourinho'nun paylaşımı ve beğenisi, sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlarının büyük ilgisini çekti.
Fenerbahçe'de seçimi kaybeden başkan adayı Aziz Yıldırım da seçilmesi halinde Jose Mourinho ile çalışacağını açıklamış ve Ali Koç yönetimi seçim sonuçlanmadan, Aziz Yıldırım ve ekibinin bilgisi doğrultusunda Jose Mourinho ile resmi sözleşme imzalamıştı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de Asensio gelişmesi!
- Fenerbahçe, ayrılığı açıkladı: Okan Özkan
- Fenerbahçe'den sürpriz Walker-Peters hamlesi
- Fenerbahçe Beko'da Dyshawn Pierre ile yollar ayrıldı!
- Fenerbahçe'den sürpriz Rashforfd hamlesi!
- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde mücadele edecek takımlar belirlendi
- Fenerbahçe'den Filip Kostic sürprizi!