

Lider Galatasaray'ın kaybettiği haftada Alanyaspor engelini geçip şampiyonluk umudunu artırmak isteyen Fenerbahçe, bugün oynanacak karşılaşmaya kilitlenmiş durumda.
Hafta içinde Sevilla'ya elenerek Avrupa defterini kapatan Kanarya'da takım içerisinde herkes Alanyaspor sınavını, 'Şampiyonluk yolunda en keskin viraj' olarak görüyor. 60 puanlı Galatasaray'ın arkasında 2 maç eksikle 51 puanla 2. sırada bulunan sarı-lacivertliler, farkı azaltmayı hedefliyor.
JORGE JESUS'TAN TAKIMA UYARI
Taraftarına Sevilla üzüntüsünü unutturmak isteyen oyuncular galibiyet için kenetlenirken, teknik kadro sürekli uyarılarda bulunuyor. Son haftalarda formsuz bir grafik çizen Alanyaspor'un yeniden bir çıkış aradığına dikkat çeken teknik direktör Jorge Jesus, özellikle bireysel hata yapılmaması konusunda öğrencilerinin dikkatini çekti.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de Alanyaspor öncesi 7 eksik
- Ali Koç'tan Kulüpler Birliği için flaş karar!
- Sofyan Amrabat: "Fenerbahçe elenince değişiklik istedim"
- Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci: "Herkes haddini bilecek"
- Sertaç Komsuoğlu: "Tarih tekerrürden ibarettir"
- Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki
- Fenerbahçe'de ayrılık: Sandro Zufic
- En-Nesyri attı, Fenerbahçe'de Tedesco dönemi galibiyetle başladı!
- Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki
- Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci: "Herkes haddini bilecek"
- Belçika maçının saati değişti
- Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"
- Ali Koç'tan Kulüpler Birliği için flaş karar!
- Ederson: "Daha fazla gol atabilirdik"