
Basketbol EuroLeague'in 9. haftasında konuk ettiği Bayern Münih'i 87-76 yenen Fenerbahçe Beko'da başantrenör Sarunas Jasikevicius, maça çok motive olduklarını söyledi.
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Jasikevicus, galibiyetten dolayı oyunculara ve taraftarlara teşekkür etti.
Özellikle taraftarların İstanbul trafiğine rağmen tribünleri doldurmasına değinen Jasikevicius, şunları kaydetti:
"Oyunculara ve taraftarlara teşekkür ederim. Özellikle taraftarlar salı akşamı İstanbul trafiğine rağmen tüm salonu doldurdu. Çok güzel bir maç izleme fırsatı buldular. Bayern Münih iyi bir takım ve güzel oynadılar. Durdurulması zor bir takım ancak biz maça çok motive geldik. Bu motivasyon sebebiyle ilk çeyreğe iyi başlayamadık. İkinci çeyrekte ise daha iyiydik. Daha sonra Nigel'ın inanılmaz performansı vardı. Çok güzel bir galibiyet oldu."
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nu açıkladı!
- Fenerbahçe'de Barış Göktürk'ten istifa açıklaması!
- Rıdvan Dilmen'den Emre Belözoğlu sözleri!
- Emre Belözoğlu'na Fenerbahçe öncesi PFDK şoku!
- Fenerbahçe'ye Liverpool maçı öncesi Oppong müjdesi
- Fenerbahçe'de Kuyt'tan sürpriz hamle!
- Liverpool'da Fenerbahçe maçı öncesi 7 eksik!
- Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nu açıkladı!
- Fenerbahçe, Sergio Conceiçao ile anlaştı!
- Fenerbahçe'ye Kelechi Iheanacho transferinde yeşil ışık!
- Romelu Lukaku'dan Liverpool maçı öncesi mesaj!
- Rıdvan Dilmen'den Emre Belözoğlu sözleri!
- Taraftardan Ri-Zico pankartı
- İbrahim Hacıosmanoğlu: "Galatasaray-Trabzonspor maçı araştırılsın!"




