İzmir'de sahne Youssef En-Nesyri'nin
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Göztepe maçında Youssef En-Nesyri'yi ilk 11'de sahaya sürmeyi planlıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, İzmir'de oynanacak Göztepe maçında kadroda değişime gitmeye hazırlanıyor. Lille karşısında 11'de görev yapan Mert Hakan Yandaş, cezası nedeniyle oynayamayacak.
Fanatik'in haberine göre; Portekizli teknik adamın Adana Demir maçında olduğu gibi Szymanski'yi İsmail Yüksek'in yanına çekecek ve İrfan Can Kahveci'ye görev verecek.
Ayrıca Lille maçında sonradan oyuna giren Bright Osayi-Samuel ile Youssef En-Nesyri'nin de 11'de forma giymesi bekleniyor. Youssef En-Nesyri, Göztepe maçıyla birlikte Fenerbahçe kariyerinde ilk kez sahaya ilk 11'de çıkmış olacak.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Fanatik
EN ÇOK OKUNANLAR
- Fenerbahçe'den Nicolas Raskin için hamle!
- Fenerbahçe'den eski yıldızını tekrardan istiyor: Ferdi Kadıoğlu
- Fenerbahçe'de Ümit Akdağ için görüşmeler hızlandı!
- Barcelona, Livakovic için Fenerbahçe ile masada!
- Acun Ilıcalı'dan loca zaferi!
- Gençlerbirliği'nden İrfan Can Eğribayat itirafı!
- Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Omar Fayed
EN ÇOK YORUMLANANLAR




