İrfan Can Kahveci: "Hedefim Fenerbahçe'ye dönmek"
Fenerbahçe'den ligin ikinci yarısında Kasımpaşa'ya kiralanan İrfan Can Kahveci, hedefinin sarı-lacivertlilere dönmek olduğunu söyledi.
news_image

Fenerbahçe'den Kasımpaşa'ya kiralanan İrfan Can Kahveci, İstanbul ekibinde ilk maçına çıktı.

Antalyaspor karşılaşmasında maça ilk 11'de başlayan İrfan Can Kahveci, 62 dakikada sahada kaldı ve bu dakikada oyundan çıktı.

Milli futbolcu, bu maçın ardından Hürriyet'e açıklamalarda bulundu.

"HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK"

Fenerbahçe'de ekim ayında kadro dışı bırakılan ve o tarihten bu yana ilk kez sahaya çıkan 30 yaşındaki futbolcu, "Yeniden sahalardasın, neler hissediyorsun?" şeklinde gelen sorunun ardından, "Özlemişim. İnşallah her şey daha da iyi, güzel olacak." dedi.

HEDEFLERİ İÇİN AÇIKLAMA

Sezonun ikinci yarısı için hedefi sorulan İrfan Can Kahveci, "Hedefim Milli Takım kadrosunda olabilmek, Dünya Kupası'na katılabilmek. İnşallah Dünya Kupası'ndan sonra da Fenerbahçe'ye geri dönebilmek." sözlerini sarf etti.

FENERBAHÇE İLE SÖZLEŞMESİ

Fenerbahçe'den sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa'ya kiralanan İrfan Can Kahveci'nin, sarı-lacivertliler ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.



superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 0
Kaynak :
SüperFB
Mobil


///