

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkisi altına alan depremin ardından çeşitli yardımlarda bulunan Kuzeyboru Voleybol Takımı'nın sporcusu Ana Beatriz Correa, bu süreçte yaşadıklarını ülkesinin basınına anlattı.
Depremin ardından eski BJK'lı vatandaşı Josef de Souza ile iletişim kurduğunu belirten voleybolcu şu ifadeleri kullandı: "Bir şeyler alıp teslim noktalarına götürmeye başladım. Bir arkadaşım yakından görmek istediğini söyledi, ben de katılayım dedim. Daha çok yardım etmek istedim."
"JOSEF'LE GÖRÜŞTÜM"
Vatandaşı Josef'le iletişim kuran Bia, günlerce Josef'le birlikte toplanan paralarla alışveriş yaparak deprem bölgesindeki insanlara yardım dağıttığını belirterek, "İnsanlar oradan çıkamıyor. Bazıları paraları olmadığı için, bazıları da kimin gömüldüğü haberini bekledikleri için. İnsanlar en azından yakınlarıyla vedalaşmak için bütün gün orada haber bekliyor" dedi.
Depremden bir sonraki gün 31 yaşına giren Bia, Anksiyete sorunu yaşamaya başladığını da vurgulayarak, Kuzeyboru'dan ayrıldığını açıkladı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Başakşehir - Fenerbahçe: İlk 11'ler
- Fenerbahçe, Başakşehir'de dört golle kazandı!
- Jose Mourinho: "Sıfır puan alsak da ikinci bitireceğiz"
- Bilirkişiden rapor: "Fenerbahçe'nin zararı 42 milyon euro ve 103 milyon TL"
- Anderson Talisca: "Tadic ile aramızda bir şey yok"
- Fenerbahçe'de gerginlik: Talisca - Tadic
- Fenerbahçe yeni Oosterwolde'sini buldu!
- Jose Mourinho: "Sıfır puan alsak da ikinci bitireceğiz"
- Fenerbahçe'de iki isim cezalı!
- Carlos ve En-Nesyri'nin kaderi Jose'ye bağlı
- Hakan Bilal Kutlualp'ten Ali Koç'a olay sözler!
- Fenerbahçe yeni Oosterwolde'sini buldu!
- Fenerbahçe'de Başakşehir öncesi üç eksik!
- Arteta istemedi, Fenerbahçe devreye girdi!