Galatasaray kabul etmedi: TFF'den Fenerbahçe'ye ret!
Fenerbahçe'nin derbi öncesi VAR odasında gözlemci bulundurma talebi, Galatasaray'ın aynı yönde talepte bulunmaması nedeniyle TFF tarafından kabul edilmedi.
news_image

Süper Lig'deki Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi önemli bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'nin derbi öncesi VAR odasında gözlemci bulundurma talebi, Galatasaray'ın aynı yönde talepte bulunmaması nedeniyle TFF tarafından kabul edilmedi.

OLUMSUZ YANIT

VAR odasında gözlemci uygulaması yalnızca her iki kulübün de ortak talebi olması halinde hayata geçirilebiliyor.

Galatasaray cephesinin bu talebe sıcak bakmaması sonrası federasyon, Fenerbahçe'nin başvurusuna olumsuz yanıt verdi.

ERTAN TORUNOĞULLARI'NIN SÖZLERİ

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, Galatasaray derbisi öncesi konuyla ilgili şunları söylemişti:

"Resmi bir yazı yazdık TFF'ye. VAR'da hem bizim hem Galatasaray'ın temsilcisi olsun, VAR'daki konuşmaları, görüntüleri, gelen gidenleri görmek için... Bekliyoruz, bakalım Galatasaray kabul ediyor mu? VAR'a temsilci göndermek için iki kulübün de kabul etmesi lazım. Bekliyoruz."



superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 0
Kaynak :
SüperFB
Mobil


///