
Fenerbahçe'de Erol Bulut'un takımda çok istediği stoper Attila Szalai için yeni gelişmeler yaşanıyor.
1.92 boyundaki 23 yaşındaki oyuncu için kulübü Apollon Limassol'den açıklama geldi. Sarı-Lacivertliler, bu transferin ardından Uruguaylı stoperi Mauricio Lemos'la yollarını ayıracak.
APOLLON'DAN AÇIKLAMA
Genç stoperin kulübünden yapılan açıklamada; "Fenerbahçe şu anda onu isteyen tek kulüp, Türklerle görüşmeler devam ediyor." denildi.
Macar stoperin bonservisine 1.5 milyon avro ödenmesi ve oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.
"MUTLU OLUYORUM"
Attila Szalai, transfer iddiaları için açıklamasında; "Transferde benimle ilgilenilmesi mutlu ediyor. İyi oynamaya devam etmek istiyorum. Sonrasında ne olacağını göreceğiz. Meydan okuma gelirse, mutlaka kabul ederim." dedi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe Beko, Dubai'de seriyi sürdüremedi
- Matteo Guendouzi, Fenerbahçe için geldi!
- Atalanta'dan Fenerbahçe'ye Lookman şartı!
- Fenerbahçe, Mert Günok'u açıkladı; 11 yıl sonra geri döndü
- Sadettin Saran'dan Guendouzi ile özel görüşme!
- Sarunas Jasikevicius'tan geleceği için net mesaj!
- İrfan Can Kahveci, Kasımpaşa'da! Transfere özel video




