Fenerbahçe'de derbi öncesinde 4 günlük izin
Jorge Jesus 5-0'lık Alanya galibiyeti sonrası öğrencilerine 4 gün izin verdi. Sarı Lacivertliler'de Milli görevlere gitmeyen futbolcular iyi bir şekilde dinlenme fırsatı bulacak. Fenerbahçe, aranın ardından Beşiktaş karşısında zorlu bir maça çıkacak.

Fenerbahçe, Milli ara öncesinde oynadığı son maçta Alanyaspor 'u 5-0 mağlup etti. Jorge Jesus, bu karşılaşma sonrası öğrencilerine 4 gün izin verdi.
Sezona son derece yoğun bir fikstürle başlayan Sarı Lacivertliler'de Milli görevlere gitmeyen futbolcular iyi bir şekilde dinlenme fırsatı bulacak. Fenerbahçe, aranın ardından ligde zorlu bir maça çıkacak.
Jorge Jesus ve öğrencileri, 2 Ekim'de Vodafone Park'ta Beşiktaş derbisinde 3 puan için mücadele edecek.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Fanatik
EN ÇOK OKUNANLAR
- Kayserispor - Fenerbahçe: Muhtemel 11'ler
- Fenerbahçe aradığı stoperi Güney Amerika'da buldu!
- Pavard için transfer derbisi! Galatasaray - Fenerbahçe
- Final serisinde ikinci maç: VakıfBank - Fenerbahçe
- En değerlisi Sidiki Cherif!
- Thomas Reis'ten Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray sözleri
- Dinamo Zagreb'de Livakovic çıkmazı
EN ÇOK YORUMLANANLAR




