
Fenerbahçe'de, hafta içi oynanan GZT Giresunspor maçının 60. dakikasında sakatlanarak çıkan Serdar Aziz'in bugün oynanacak Atakaş Hatayspor maçına yetiştirilmesi için sağlık ekibi seferber oldu ancak yetişmesi mümkün gözükmüyor.
KURGU DEĞİŞEBİLİR
Serdar Aziz'in yokluğunda defans kurgusu tamamen değişecek. Sarı lacivertlilerde, Tisserand ve Sangare'nin de sakat olması nedeniyle kadroda sağ stoper oynayacak oyuncu bulunmuyor.
JOKER MİN-JAE KİM
Serdar Aziz'in ağrıları geçse de riske edilmemesi durumda görevi büyük olasılıkla Kim Min-Jae üstlenecek.
Giresunspor maçında Serdar Aziz oyundan çıktıktan sonra da ondan boşalan yeri dolduran Güney Koreli futbolcunun en büyük avantajı sağ ayaklı bir stoper olması.
Serdar Aziz'in olası yokluğunda defans kurgusunun Kim-Szalai-Novak olarak şekillenmesi en kuvvetli ihtimal olarak öne çıkıyor.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın




