Fenerbahçe'de Allahyar haber bekliyor
Zorya'daki kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe'ye geri dönen Allahyar'ın Samandıra'daki günleri sayılı görünüyor.

Zorya'daki kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe'ye geri dönen Allahyar, transfer durumunun sonuçlanmasını bekliyor.
Zorya ile kiralık sözleşmesi biten İranlı oyuncu Fenerbahçe 'ye geri dönmüştü. Ancak talipleri bulunan Allahyar'ın Samandıra'daki günleri sayılı görünüyor. Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Hull City'nin yanı sıra Belçika ekibi Anderletch, 20 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istiyor.
Genç futbolcu kulüpler arasında yapılacak görüşmeden çıkacak sonucu bekliyor. Hull Allahyar için çok istekli olsa da İranlı forvetin önceliğinin Anderlecht forması giymek olduğu belirtildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Fanatik
EN ÇOK OKUNANLAR
- Sadettin Saran'dan bayram mesajında 4 Nisan vurgusu
- Milan Skriniar için kritik uyarı: "Oynamasını tavsiye etmem"
- Fenerbahçe'de Emre Mor'dan geleceği için karar!
- Fenerbahçe gözünü kararttı! 30 milyon euroluk stoper
- Fenerbahçe, Darwin Nunez için kesenin ağzını açtı!
- Fransa'da büyük kriz: Sidiki Cherif
- Fenerbahçe'de yeniden Vedat Muriqi sesleri!
EN ÇOK YORUMLANANLAR
- Tedesco'nun olası ayrılıktaki rotası!
- N'Golo Kante yine zirveye oturdu!
- Fenerbahçe bir yıldız orta sahanın daha peşinde!
- Fenerbahçe'yi Trabzon'dan dolayı reddetti!
- Fenerbahçe'de 3 yıldız stoper adayı!
- Fenerbahçe'de hedeflenen gelir: 40M€
- Fenerbahçe kesenin ağzını açtı! 60 milyon euroluk forvet transferi




