Fenerbahçe kenetlendi: Şampiyonluk yemini
Fenerbahçe'de futbolcular, Galatasaray yaşadığı puan kaybı sonrası şampiyonluk için kenetlenmiş durumda.


Süper Lig'in ilk yarısında 5 puan öndeyken üst üste alınan yenilgiler sonrasında ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisini düşen Fenerbahçe, Konya'dan gelen haberle umutlandı.
2 maç eksiği ile Galatasaray'ın 9 puan gerisinde olan Fenerbahçe seri galibiyetlerle yeniden liderlik koltuğunu almanın hesaplarını yapıyor. Dünkü idman öncesinde bir araya gelip kısa bir toplantı yapan Sarı-Lacivertli futbolcular, birbirlerine liderlik koltuğunu yeniden almak için söz verdi.
3 PUANDAN DAHA FAZLASI
Sarı-Lacivertli futbolcular, Konya'dan gelen haber sonrasında Sevilla maçının üzüntüsünü de bir kenara bırakarak yeni bir hedef için tekrar kenetlenmiş oldu. Kaptan Altay Bayındır da kısa bir konuşma yaparak, "Puan kaybına tahammülümüz yok ama önce Alanya maçını kazanmalıyız. Bu maçı kazanırsak hem özgüvenimiz artar hem de rakibimizi strese sokarız. Kazanırsak 3 puandan fazlasını elde ederiz" dedi. Teknik direktör Jesus da futbolcularıyla idman öncesi kısa süren bir toplantı yaparak maçla ilgili son taktiklerini verdi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Takvim
EN ÇOK OKUNANLAR
- Fenerbahçe'de Ali Koç ile Aziz Yıldırım görüşecek!
- Juventus'tan Fenerbahçe için Vlahovic açıklaması
- Fenerbahçe'den golcü takası!
- Fenerbahçe'den PSG'ye çifte çıkartma!
- Şansal Büyüka: "Fenerbahçe'de imza tamam, zaman yanlış"
- Fenerbahçe'den kaleye sürpriz isim!
- Fenerbahçe'de Fred giderse yerine Napoli'nin yıldızı!
EN ÇOK YORUMLANANLAR
- Ali Koç ilk teması kurdu: Kolo Muani!
- Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu, basın toplantısı düzenleyecek
- Fenerbahçe'de 4 isimden büyük gelir beklentisi!
- Emre Demir, Fenerbahçe'ye geri dönüyor!
- Fenerbahçe'ye Sancho transferinde dev rakip!
- Fenerbahçe'den Victor Osimhen için açıklama!
- Fenerbahçe'den golcü bombası! Aradığı ismi Belçika'da buldu!