
Bir yandan bu sezon zoru başarıp şampiyonluk özlemini sonlandırmak isteyen Fenerbahçe bir yandan da gelecek sezonun planlamasına çoktan başladı.
Transferde hata yapmadan ilerlemek isteyen sarı-lacivertliler ara transfer döneminden itibaren gündemde bulunan Manchester City'nin yıldızı Mateo Kovacic için yaz ayını bekliyordu.
İngiltere'den gelen haberler sarı-lacivertlileri bu transferde iyice umutlandırdı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun da transferine onay verdiği 30 yaşındaki futbolcu gelecek sezon İngiliz ekibinde olmayacak.
İNGİLİZLER AYRILIĞI YAZDI
İngilizlere göre gelecek sezon Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın planlamasında yer almayan ve takımdan gönderilmesi planlanan Kovacic ile yollar ayrılacak.
Burada devreye girecek olan F.Bahçe yönetimi Türkiye'de liglerin sona ermesinin ardından bir toplantı yapacak ve harekete geçecek. Hem kulübü hem de oyuncuyla temasa geçip resmi teklifini iletecek olan yönetim, piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösterilen oyuncu için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacak.
LİVAKOVİC FAKTÖRÜ
Mateo Kovacic için Hırvatistan Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Livakovic'ten de yardım alınacak. 108 kez milli formayı sırtına geçiren Kovacic ile yakın arkadaş olan Livakovic, oyuncuya Türkiye ve F.Bahçe hakkında önemli referanslar verecek.
PERFORMANSI
Bu sezon Manchester City ile 33 maça çıkan Hırvat oyuncu, 5 gol 1 asistlik performans sergiledi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Şekip Mosturoğlu'ndan divan kurulunda flaş sözler!
- Aziz Yıldırım'dan İsmail Kartal kararı: "Mayıs ayına kadar sabredin!"
- İsmail Kartal'dan derbi mesajı: "Beyaz sayfa açalım!"
- Fenerbahçe Tarfin'den 27 sayılık galibiyet!
- Saras'tan dikkat çeken sözler: "Bu kadar çirkin beklemiyordum"
- Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe için korkutan uyarı!
- İsmail Kartal'dan Guendouzi'ye özel görev!




